Herinrichting Schoorlaan

Aannemingsbedrijf Schouls uit Leiden voert de herinrichtingswerkzaamheden aan de Schoorlaan uit. De aannemer is op 15 mei gestart met het maken van een voorziening voor de kabels en leidingen voor de nieuwe brug in de Zaagmolenstraat.

In verband met deze werkzaamheden is de Zaagmolenstraat ter hoogte van de Schoorlaan t/m 14 juli afgesloten voor doorgaand verkeer.
Vanaf half juli t/m eind september wordt het kruispunt Zaagmolenstraat/Schoorlaan weer tijdelijk opengesteld voor gemotoriseerd verkeer.

Inmiddels is begonnen met de werkzaamheden voor het graven van de waterpartij langs de Schoorlaan tussen het gedeelte Zaagmolenstraat en Houtwerf. Vanaf half augustus wordt de straat opnieuw ingericht en herstraat. Deze werkzaamheden beginnen vanaf de zijde van de Zaagmolenstraat  in de richting van de Vliet.

In de eerste week van oktober starten vervolgens de werkzaamheden voor de aanleg van de brug en is de kruising Zaagmolenstraat/Schoorlaan opnieuw afgesloten. Met borden wordt een omleidingsroute aangegeven.

Naar verwachting zijn alle werkzaamheden aan de Schoorlaan in januari 2018 afgerond.

Meer nieuws »