NieuwsAannemingsbedrijf Schouls uit Leiden voert de herinrichtingswerkzaamheden aan de Schoorlaan uit. De aannemer is op 15 mei gestart met het maken van een voorziening voor de kabels en leidingen voor de nieuwe brug in de Zaagmolenstraat. In verband met deze … Lees meer »

Op woensdag 12 juli lanceren wethouder de Ridder en wethouder Bremer de historische wandeling Leidschendam. U bent van harte welkom om mee te wandelen. Startpunt is om 14 uur op het Damplein. Via de inspirerende en afwisselende wandeling ontdekt u … Lees meer »

Op 25 en 26 april 2017 wordt door Archeologisch bureau RAAP op het parkeerterrein, het deel gelegen tussen Molenpad en Maalderijstraat, een proefsleuf gegraven. Deze proefsleuf is nodig voor het archeologische onderzoek. Aansluitend herstelt Aannemingsbedrijf V.d. Helm op 1 en … Lees meer »

Op 5 april heeft wethouder Kist, samen met buurt- en schoolkinderen van de basisschool De Zonnewijzer, het speelterrein Plaspoelhaven in gebruik genomen. Zij hebben samen de waterpomp aangezet. In 2015 zijn verschillende atelierbijeenkomsten voor kinderen georganiseerd. Zij hebben kunnen aangeven … Lees meer »