Wonen

In Leidschendam Centrum komen 550 nieuwe koop- en huurwoningen. Verouderde woningen maken plaats voor ruime eengezinswoningen, chique herenhuizen en kleinschalige en exclusieve appartementengebouwen, verspreid over twaalf deelgebieden.

Hoogwaardig en afwisselend
De nieuwbouw appartementen, maisonnettes, penthouses, stadswoningen en kadewoningen van het vernieuwde Leidschendam Centrum hebben een voornaam uiterlijk en een eigen, authentieke uitstraling. De afwisselende architectuur sluit aan bij het historische karakter van het gebied. Zowel voor de gebouwen als voor de inrichting van de openbare ruimte wordt hoogwaardig materiaal gebruikt.

Informatie over koop- en huurwoningen
Voor meer informatie over de koop- en huurwoningen kijkt u op Nieuwe Grachten Gordel.

Heeft u interesse?
Meer weten over het nieuwe woningaanbod in Leidschendam? De Damlounge is het informatiepunt van de Nieuwe Grachten Gordel. De Damlounge is op elke 1e en 3e zaterdag van de maand tussen 11.00 en 13.00 uur voor u geopend. U vindt de Damlounge aan de Damlaan 40a.

Subsidie Stadsherstel Damlaan
Eigenaren die meedoen aan het project Stadsherstel Damlaan kunnen een subsidiebedrag van de gemeente ontvangen. Deze subsidie geldt voor initiatieven die voorzien in een verbetering van de gevel van historisch waardevolle panden aan de Damlaan in Leidschendam.

Meer informatie? Kijk op http://www.lv.nl/Stadsherstel

Stimuleringsregeling energiezuinig Leidschendam Centrum
In een tijd dat verantwoord omgaan met energie belangrijk is, wil de VOF Leidschendam Centrum energiezuinig bouwen stimuleren. Daarom is er een stimuleringsregeling voor energiezuinige nieuwbouwwoningen in Leidschendam Centrum in het leven geroepen. Het toepassen van duurzame energie is niet alleen kostenbesparend, ook het wooncomfort wordt aanzienlijk verbeterd en het draagt bij aan de besparing van het milieu. Energiebesparing is niet meer weg te denken uit het toekomstbeeld!

Lees verder over de stimuleringsregeling op deze website.